Witam Poszukuje aktualnie pracy w gastronomii. Mam w tym zakresie kilkuletnie, za kilka dni minie 6 lat lat, do¶wiadczenie zdobyte w kilku miejscach pracy. Do dzisiaj zajmowałem się poniższymi obowi±zkami: - kierownik sali - kelner i barman - pizzer (przygotowywanie pizzy, dobór składników, wytwarzanie ciasta) - bar sałatkowy (przygotowywanie zestawów sałatek i surówek) - kebab (przygotowywanie zestawów, zestawy, kebab w picie i tortilli, boxy, dobór i zakup składników itp) - przygotowywanie burgerów - przygotowywanie zestawów obiadowych kuchni domowej (polskiej) - organizacja i marketing cateringu i dowozów Moje minusy o których wolę tu od razu napisać Mam 55 lat w gastronomi jestem owe kilka lat i nie jest to mój wyuczony zawód. Moje plusy Jestem dyspozycyjny zarówno w tygodniu i w weekendy, w dowolnym wymiarze godzin. Znajomo¶ć czterech języków obcych Prawo jazdy kat B od ponad 30 lat Jest jeszcze wiele rzeczy jakie potrafię zrobić i czasem mog± się przydać, ale w tej konkretnej branży na pocz±tku nie s± kluczowe Pozdrawiam